Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدر فرمان معاون اجرایی شورای المپیک آسیا روز گذشته با محسن مهرعلیزاده دیدار کرد. ۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۰ ورزشی کشتی و وزنه برداری نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون بین المللی ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی (IZSF)، حیدر فرمان معاون اجرایی شورای المپیک آسیا به همراه چند تن از اعضای کمیته برگزاری  بازی‌های آسیایی جاکارتا عصر روز گذشته به‌منظور تبلیغ و ترویج بازی‌های المپیک آسیایی و بررسی ظرفیت‌های اصفهان برای میزبانی رقابت های مختلف ورزشی و با محسن مهرعلیزاده استاندار اصفهان که سکانداری  فدراسیون بین المللی ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی را نیز برعهده دارد، دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آغاز این دیدار مهرعلیزاده ضمن خیر مقدم و ابراز خرسندی از حضور حیدر فرمان او را  یکی از مدیران خوش فکر شورای المپیک آسیا خواند  که همواره نگاه ویژه ای به ورزش ایران داشته و دارد.

رئیس فدراسیون جهانی ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی با اشاره به ظرفیت های ورزشی ایران و به ویژه استان اصفهان از معاون اجرایی شورای المپیک آسیا خواست با نگاه ویژه‌ای پتانسیل های فرهنگی، تاریخی، علمی  و.. اصفهان را بررسی کند.

وی افزود : آشنایی جناب حیدر فرمان با امکانات، قابلیت ها، تجهیزات و قهرمانان ما در استان می تواند موجب ارتقاء اصفهان به عنوان نماینده ایران در سطح ورزش آسیا گردد.
مهرعلیزاده با اشاره به فعالیت های فدراسیون بین المللی ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی و توسعه این ورزش در سطح دنیا افزود: امیدواریم با حمایت های آقای حیدر فرمان ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی نیز در دور بعد بازی های آسیایی به عنوان یکی از رشته های اصلی رقابت ها قرار گیرد.

بعد از این دیدار نشستی با حضور خبرنگاران برگزار شد.

  
 استاندار اصفهان در این نشست با بیان اینکه اصفهان امکانات مطلوب، تیم‌های ورزشی و ورزشکاران تراز اول و اسپانسرهای زیادی برای میزبانی از همایش ها و سمینارهای فدراسیون های آسیایی دارد، گفت: در میان کاروان 650 نفره ایران به بازی‌های آسیایی، 380 ورزشکار حضور دارند که یک‌هفتم آن‌ها اصفهانی هستند و این نشان از پتانسیل و موقعیت ویژه اصفهان دارد.

وی با اشاره به پاداش ویژه استانداری اصفهان به ورزشکاران اصفهانی که در بازی‌های آسیایی جاکارتا موفق به کسب مدال می‌شوند، در خصوص حمایت از ملی پوشان اصفهانی گفت: علاوه بر اقدامات اداره کل ورزش و جوانان، کمیته‌ای برای رصد شرایط ورزشکاران اصفهانی تشکیل شده است.

استاندار اصفهان در خصوص جوایز در نظر گرفته شده برای ملی پوشان اصفهانی گفت: برای ورزشکاران اصفهانی که در این مسابقات هر یک از مدال های طلا، نقره و یا برنز را کسب کنند به ترتیب 50 میلیون تومان، 30 میلیون تومان و 20 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

هم‌چنین، "حیدر فرمان" معاون شورای المپیک آسیا در این دیدار اظهار کرد: خوشحالم که در اصفهان و در کنار مردم این شهر هستم، هدف ما معرفی و ارتقای مسابقات آسیایی است که هجدهمین دوره آن در جاکارتا برگزار خواهد شد. این مسابقات در 40 رشته و 465 رویداد برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: هدف ما از این سفر بررسی قابلیت‌های اصفهان است تا در آینده از ظرفیت‌های این شهر استفاده کنیم. برنامه‌های زیادی برای توسعه ورزش در آسیا داریم و شهرهایی برای این توسعه انتخاب می‌شوند.

معاون شورای المپیک آسیا  با اشاره به برگزاری مسابقات "فان ران" گفت: "فان ران" پیش از این در 22 شهر برگزار شده است و تهران و اصفهان به ترتیب بیست و سه و بیست و چهارمین شهرهایی هستند که میزبان برگزاری این ورزش خواهند بود.

فرمان در خصوص آمادگی جاکارتا برای میزبانی و برگزاری المپیک آسیایی گفت: مطمئن هستیم که اندونزی آمادگی میزبانی این بازی‌ها را دارد، بررسی‌های لازم انجام شده تا ورزشکاران با آرامش در این مسابقات حضور پیدا کنند و مسابقات به‌خوبی برگزار شود.

وی افزود: دولت اندونزی هزینه قابل‌توجهی به این مسابقات اختصاص داده و بسیاری از ورزشگاه‌های این کشور بازسازی‌شده‌اند، علاوه بر این بزرگراه‌ها و اتوبان‌های بسیاری برای دسترسی آسان‌تر ورزشکاران ایجاد شده است تا بازی‌های آسیایی در این کشور به نحو احسن برگزار شود.

معاون شورای المپیک آسیا خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم قضاوت‌ها در این مسابقات صحیح باشد و بر این موضوع نظارت ویژه‌ای داریم. شرایطی ایجاد شده که هر تیمی احساس کرد قضاوت‌های ناعادلانه‌ای صورت گرفته بتواند به آن اعتراض کند اما جای اعتراض به تصمیم نهایی وجود ندارد.

فرمان در خصوص بازدید از اصفهان تصریح کرد: بررسی پتانسیل و ظرفیت‌های ایران فقط برای بازی‌های آسیایی نیست و ممکن است این شهر را برای سایر برنامه‌ها در نظر بگیریم.

 در پایان این نشست محسن مهرعلیزاده، هدیه ای از میناکاری اصفهان و تندیس فدراسیون بین المللی ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی را به حیدر فرمان اهدا کرد. 

حیدر فرمان نیز یادمان بازی های آسیایی را به محسن مهرعلیزاده هدیه داد.

گفتنی است بعد از این نشست همه میهمانان به اتفاق استاندار و هیئت همراه برای برگزاری فان ران به سمت میدان نقش جهان حرکت کردند.

R1435/P1435/S3,29/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۳۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت

براساس تازه‌ترین رتبه‌بندی آسیایی تایمز، دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای نسبت به سال ۲۰۲۳ در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، جلال شیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: بر اساس آخرین آمار اعلامی نظام رتبه بندی جهانی تایمز در خصوص رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی، دانشگاه تبریز با صعود کم سابقه ۲۸ پله ای در بین دانشگاه‌های آسیایی توانست جایگاه ۱۲۱ آسیا را کسب کند.

وی افزود: بر همین اساس، دانشگاه تبریز با صعود ۱۲ پله ای در بین دانشگاه‌های کشور نسبت به سال گذشته، توانست جایگاه دوم دانشگاه‌های جامع کشور را پس از دانشگاه تهران برای سال ۲۰۲۴ کسب نماید.

شیری گفت: همچنین در مقیاس "درهمکرد"، دانشگاه تبریز پس از دانشگاه های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، تهران و صنعتی شیراز در جایگاه ششم کشوری قرار گرفت.

*اعتبار بالای نظام رتبه بندی بین المللی تایمز

شیری با اشاره به اعتبار بالای نظام رتبه بندی تایمز اظهار داشت: نظام رتبه بندی بین المللی تایمز از جمله نظام های رتبه بندی معتبر است که با استفاده از شاخص های آموزش، کیفیت پژوهش، محیط پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت، و فعالیت ها و همکاری های بین المللی اقدام به رتبه بندی دانشگاه ها می نماید.

دانشگاه تبریز در سال ۲۰۲۴ صعود ۲۰۰ رتبه ای در بین دانشگاه های جهان در نظام رتبه‌بندی بین المللی شانگهای، و نیز صعود ۱۰۰ رتبه ای نظام رتبه‌بندی تایمز (در بین کل دانشگاه های جهان) را نیز تجربه کرده است.

بر اساس این گزارش؛ در لیست ارائه شده  در رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴ ۷۵ دانشگاه  از جمهوری اسلامی ایران حضور داشته اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احمدیان: امیدواریم روابط اقلیم کردستان با ایران در بُعد امنیتی گسترش یابد
  • ۲ دوپینگ جدید در کشتی پهلوانی!
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود
  • آغاز مسابقات کشتی پهلوانی در شهرستان خاتم
  • جادوگر، پادشاه و تانک!
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • دستان مطمئن ژاپن را به المپیک برد
  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان
  • قهرمانی ژاپن در جامی که ما عاشق آن هستیم!