Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@03:19:23 GMT

شرط سر بازی درجنگ اقتصادی!

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۰۸۷۵

شرط سر بازی درجنگ اقتصادی!

امروز هفته دفاع مقدس با رژه نیروهای مسلح درشهرها و شهرستانها آغاز شد و نیروهای نظامی کشورمان توان دفاعی و تسلیحاتی خودرا به نمایش گذاشتند. این توانایی های دفاعی کشورمان است که باعث بازدارندگی از بسیاری ماجراجویی ها درمنطقه شده است و درسایه همین قدرت نظامی بر بسیاری از منازعات احتمالی خط بطان کشیده شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این روزها دشمن که میداند در عرصه نظامی حرفی برای گفتن ندارد ودراین عرصه نمیتواند عرض اندام کند؛ میدان دیگری را بر مردم کشورمان گشوده است ، میدانی که گمان میکند نقطه ضعف ایران است . دشمن امروز اقتصاد را هدف گرفته و با تحریمهای گوناگون جنگ را دراین عرصه آغاز کرده و هرروز نیز تلاش دارد تا با تحریمی تازه جبهه ای تازه بگشاید.

واقعیت این است که هر اندازه سالها قبل، زمانی که دشمنان این مرز و بوم ، از قدرت عشق به ولایت جوانان آگاه نبودند ؛ همگی پشت به پشت هم داده و درشمایل صدام تکریکی به کشورمان هجوم آوردند . آنها گمان میکردند یک هفته ای میتوانند از این عروسک خیمه شب بازی خود ، سردار قادصیه بسازند. غافل از اینکه با یک فرمان ولی فقیه زمان ، امام خمینی (ره) راهی جبهه ها شدند و با دشمنان کاری کردند که از داغ ننگ باخت سر به بیابان کویت گذاشت و دست آخرهم  این سگ هار پاچه اربابانش را گرفت تا مجبورشوند دست ساخته خود را با دست خود نابود کنند.

آنروزها آنچه حرف اول وآخررا میزد تنها عشق بود و ایثار ، عشق به میهن ,عشق به ولایت وایمان به هدف ، و ایثار برای حفظ آرمانهای انقلاب . همین ها بود که درجنگ 8 ساله پیروز میدان بودیم آنهم میدانی که تمام دنیا در مقابل یک کشور قرار گرفته بودند.

اما امروز شرایط مشابهی را تجربه میکنیم ، عرصه جنگ تغییر کرده اما هنوز هم همان دیو ؛ همان شیطان بزرگ در مقابل ملت ایران قرارگرفته است . امروز هم بسیاری از ممالک دنیا در پیروی از دشمن قسم خورده ایرانیان دست از تجارت با کشورمان کشیده اند تا اقتصاد کشور را فلج کنند و مردم را زیر بار فشارهای آن به زانو درآورند.

امروز هم ولی فقیه زمان فرمان جهاد داده است ؛ فرمان جهاد اقتصادی با دستور رونق تولید ، با دستور اقتصاد مقاومتی ؛ با دستور توجه به توانایی های داخلی و نگاه به بازار جهانی . اما آیا امروز هم میتوانیم برنده جنگ باشیم . پاسخ یک کلمه است ؛بله میتوانیم . اما این برنده بودن شرایطی دارد که باید آن شرایط مهیا شود. باید ببینیم در نبرد نظامی چه کردیم که پیروز شدیم و آنرا در عرصه اقتصاد هم پیاده کنیم تا پیروز شویم .

درجنگ کسانی میداندار و فرمانده بودند که از جان خود بیم نداشتند، زن و فرزند و خانه وخانواده را رها کرده ، به دنیا و مسایل دنیوی پشت پا زده و با خلوص نیت وتنها وتنها گوش به فرمان ولی امر خود داشتند. امروز چه ، آیا فرماندهان اقتصادی کشور دارای چنین خصایلی هستند.

 درشرایطی که هر روز گوشه ای از فساد آقازاده های دولتی  افشا میشودو رد پای مردان اقتصادی در دادگاههای مفاسد اقتصادی هویداست ، درزمانی که نمایندگان مردم بجای خدمت به مردم کشور به استخدام صاحبان ثروت و قدرت در می آیند ، در دوره ای که برخی حتی از تحریم ومشکلات مردم کاسبی کرده و ثروتهای افسانه ای انباشته میکنند ، درهنگامه ای که گروهی وابستگان به نهادهای وبنیادها و شرکتهای دولتی و نیمه دولتی ، ارز 4200 تومانی را گرفته ولی کالای وارداتی با قیمت ارز 20 هزارتومانی به مردم بیچاره میفروشند ، آیا میتوان توقع داشت که گوش به فرمان ولی امر زمان درپی رونق تولید باشند.

آیا درمیان این فرماندهان میتوان کسانی را یافت که آقا زاده های خودرا از تحصیل وزندگی درلندن ولس آنجلس وتورنتو نهی کنند؟ یا کسانی که در اندیشه افزودن به صفرهای حساب بانکی خود ؛ ساختن عمارتهای مجلل وکاخهای سر به فلک کشیده و...که توقع داشته باشیم با خلوص نیت تنها به آرمانهای انقلاب ونظام فکر کرده ودرهمان راستا عمل کنند.

درسالهای جنگ ، جوانانی بی توقع و عاشق بودند که میدانهای مین را در می نوردیدند، و پشت دشمن تا دندان مسلح را با دست خالی به خاک میمالیدند. حتما شما هم شنیده اید ماجرای جوانی که میخواست روی میدان مین برود و پوتینهایش را از پا درآورد تا بیت المال بی دلیل نابود نشود. امروز کجایند جوانانی که راه این بزرگان عرصه ایثار را دنبال کنند؟ کجایند جوانانی که عاشقانه درراه خدمت به میهن گام بردارند؟ با دادن ارقام میلیاردی در دانشگاههای پزشکی ومهندسی صندلی نخرند؟ کجایند مردانی که بیت المال را از جانشان عزیز تر بدارند و درراه مقابله با حیف ومیل اموال عمومی از ابرویشان خرج کنند؟

به نظرمیرسد این نقاط ضعف باعث شده تا دشمن به اقتصاد کشورمان نظر سوء داشته باشد وگمان کند که ممکن است دراین عرصه راهی به سوی پیروزی پیدا کند. هرچند که قطعا هنوز نسل مردانی که عشق را تعبیر کردند تمام نشده است ، هنوز چراغ ولایت در دل بسیاری از جوانان این سرزمین روشن است و راهنمای راهشان ، هنوز عشق به میهن و آرمانهای انقلاب را میتوان در گوشه گوشه کشور عشاق پیدا کرد و با همین سرمایه ها هم میتوان دشمن را ناامید کرد.

خاطرم هست چند روز قبل دوستانم به دیدار جانبازان دفاع مقدس در آسایشگاه امام خمینی (ره) مشهد رفته بودند، جالب بود که از هرکس میپرسیدم خواسته امروز این ایثارگران چیست ، به اتفاق پیروی از ولی فقیه را گوشزد میکردند و درد دل مشترکان هم یک نکته بود که چطور از آرمانهای انقلاب فاصله گرفتیم ، چطور طاعون فساد اقتصادی به جان مدیرانمان افتاد و چطورشد که عشق را درزندان مال اندوزی گرفتار کردند.   

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جنگ اقتصادی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۰۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دبیرخانه برنامه ملی آبادایران در راستای اقدامات خود برای ترویج فرهنگ وقف فناورانه و افزایش مشارکت مردمی در رونق اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین در راستای هم‌­افزایی با نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت کشور و استفاده از ظرفیت سامانه‌های تامین­ مالی جمعی خیریه بخش خصوصی، اقدام به عقد توافق­‌نامه با کمیته امداد امام خمینی (ره) و سه شرکت دانش بنیان و فناور فعال در این زمینه کرده ­است.


مراسم اعطای این توافق‌نامه‌ها با حضور حبیب ­الله آسوده، معاون توسعه مشارکت­‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره)، حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست­ جمهوری، عبدالمجید مرشدی، مدیرکل دفتر تامین­ مالی و توسعه سرمایه­ گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و همچنین سه شرکت قاصدک سامانه، مجمع ترنم صبح ­سپید عام­ المنفعه و بنیاد جهادی مهرالرضا (ع) عام ­المنفعه در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.

حمیدرضا شکری دستیار مردمی‌سازی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست­ جمهوری در ابتدای این نشست، گفت: رویکردی که از ابتدای دولت سیزدهم در دستور کار معاونت علمی قرار گرفت، مسئله «نوآوری فراگیر» بود و هدف از این رویکرد انتقال توانمندی ­های زیست بوم فناوری از طرق مختلف به جامعه است.

شکری ادامه داد: از سال ۱۳۹۲ که قانون حمایت از شرکت ­های دانش‌­بنیان کلید خورد تا به امروز جهش قابل توجهی را در رشد شرکت­های دانش‌­بنیان، فناور و خلاق پیش رو داشته ­ایم. از ۵۵ شرکت دانش‌­بنیان به ۱۰ هزار شرکت دانش‌­بنیان رسیده ­ایم و پس از شش سال حمایت از شرکت­‌های خلاق امروز شاهد فعالیت بیش از دو هزار شرکت خلاق هستیم و چیزی حدود ۱۲ هزار شرکت فناور در کشور مشغول فعالیت هستند که البته به تمام این موارد می‌­توان توانمندی نخبگان را هم اضافه کرد.

وی افزود:  برنامه ملی آبادیران، اساسا با یک چنین دغدغه ­ای (بهره­ گیری از توانمندی­‌های زیست بوم علم و فناوری برای محرومیت ­زدایی) کلید خورد و در این راستا سامانه تامین ­مالی جمعی آبادیران سال گذشته ایجاد و امسال با رویکرد جامع تری وارد میدان شده ­است و طی آن می­ کوشیم تا عرصه را برای جمع ­آوری کمک ­های مردمی در بستری مجازی و آنلاین فراهم کنیم.

شکری در ادامه بیان کرد: نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت، گروه ­های جهادی و مردمی هم می­ توانند در این سامانه تعریف پروژه کنند و معاونت علمی به این پروژه‌ها اعتبار بخشی کرده و بستر لازم جهت کمک دانش‌بنیان­‌ها به رفع نیازمندی ­های مناطق کمتر برخوردار را فراهم می ­کند.

مدیر برنامه ملی آبادیران درباره این توافقنامه توضیح داد:  در توافق­نامه ­ای که امروز با کمیته امداد امام­ خمینی (ره) امضا کردیم، مقرر شد تا این نهاد در کنار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری از آن دست طرح ­هایی که در راستای ماموریت­ هایش قرار می ­گیرد، حمایت کند.

شکری در خصوص قابلیت ­های این سامانه تامین­ مالی گفت: این سامانه، متصل به سامانه‌های تامین ­مالی جمعی شرکت ­های دانش‌بنیان است و زمینه را برای به کارگیری توانمندی­‌های دانش‌­بنیان به حل مسائل اقشار کمتر برخوردار و مناطق محروم و همچنین تحقق شعار سال که همان جلب مشارکت مردم در حل مسائل کشور است، تسهیل می‌­کند.

در ادامه این نشست، عبدالمجید مرشدی، مدیر کل دفتر تامین ­مالی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری  گفت: اکنون پس از دو دهه از عمر زیست ­بوم فناوری و نوآوری وقت آن رسیده ­است تا ماحصل این دو دهه تلاش خود را در عرصه اقتصاد و تولید ناخالص ملی عرضه کند.

مرشدی ادامه داد: سکو‌های تامین­ مالی از جمله اقداماتی است که می­‌تواند زمینه این اثرگذاری را تسهیل کند.

وی افزود: از رهگذر اقداماتی که در برنامه ملی آبادیران رقم خورد، فرهنگ­سازی خوبی در حال انجام است و می­ تواند به مثابه الگو و مدلی در دیگر عرصه تسری یابد و طرح ­ها وارد بحث­‌های پلتفرمی­ شود و مردم بتوانند در حل مسائل کلان کشور مشارکت کنند.

حبیب‌الله آسوده، معاون مشارکت مردمی کمیته امداد امام ­خمینی (ره)، در ادامه این نشست بر جایگاه  زیست بوم علم و فناوری در حل مسائل کلان کشور تاکید کرد و با ارجاع به بیانات مقام معظم رهبری گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در یکی، دو سال گذشته بر دانش‌­بنیان کردن کسب و کار‌ها تاکید بسیار داشته و شاهد این امر، محوریت شعار سال در سال­‌های گذشته است.

وی  ایجاد ارزش، مشارکت مردم و دانش‌بنیان شدن اقتصاد را سه ضلع اساسی توافق­نامه تامین ­مالی دانست و افزود: محصول این توافق­نامه بی‌شک آبادی ایران و کاهش فقر و نابرابری ­ها است.

معاون مشارکت مردمی کمیته امداد امام ­خمینی (ره) در پایان به دو رویکرد کمیته امداد امام­ خمینی در عملیاتی کردن این توافق­نامه اشاره کرد و گفت: پای­ کار آوردن مشارکت مردم و ترویج فرهنگ زکات مسئله ما است که می­ کوشیم تا با همت مردم و پشتیبانی معاونت علمی این مهم را به انجام برسانیم.

آسوده اضافه کرد: توافق با سامانه‌های تامین ­مالی جمعی محدود به این سه شرکت نبوده و سامانه‌هایی که تمایل به همکاری با سامانه تامین مالی جمعی آبادیران دارند، می‌توانند با دبیرخانه برنامه ملی آبادیران تعامل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش امیرعبداللهیان از دیدار امروز رئیس اقلیم کردستان عراق
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • دیدار امیرعبداللهیان و نیچروان بارزانی
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند
  • از «نیکا» تا «یسنا»